Oldalak

2013. október 30., szerda

2. fejezet-A motelben

Sziasztok! :)

Nagyon megörültem a 4 feliratkozónak, így meg is hoztam a második fejezetet! Ezt igyekeztem hosszabbra írni, remélem nem tartjátok majd unalmasnak, és nem furcsálljátok, hogy már rögtön a második fejezet ilyen jellegű (tudni fogjátok)
A következő fejezet ismét 2 komi után következik! :)
Jó szórakozást!

Üdv: A szerkesztő <3


Jake csikorogva fékezett le a furgonnal a motel előtt, amitől én előrebuktam.
-Normális vagy??-förmedtem rá-Nem igaz, hogy nem tudsz normálisan vezetni!
-Mi van Amy? Talán menstruálsz azért vagy ideges?-kérdezte perverz vigyorral az arcán.
-Ha ha ha, kurva vicces vagy!-mondtam, majd kiszálltam a kocsiból
.-Azt ugye tudod, hogy most marhára felizgattál?-szólt utánam.
-Te csak menj és tüntesd el a hullát!-mondtam majd becsaptam a kocsi ajtaját majd a motel bejárata felé indultam. Még hallottam, ahogy Jake beindítja a furgon motorját majd elhajt. Nagy levegőt vettem, majd felnéztem az ég sötét fátylára, melyet itt-ott csillagok díszítettek. Az eső még mindig szemerkélt. Becsuktam a szememet, és egy kis időre csak az arcomra hulló esőcseppekre koncentráltam. Visszaemlékeztem arra, amikor még kicsi voltam. Mindig megpróbáltam a számmal elkapni az esőcseppeket. Akkor még boldog voltam. És nem voltam gyilkos.Lassan lépkedtem felfelé a motel bejáratához vezető keskeny lépcsőfokokon, melyeket az eső csúszóssá és
nedvessé tette. A motel elég lepukkant volt, nagyon réginek tűnt.Lassan nyomtam le a szintén vizes kilincset, mely csikorogva nyitotta ki az öreg vasajtót. Dohos előtérbe léptem be. A padlószőnyeg poros és kopott volt. Az ajtóval szemben, az előtér másik végén egy pult állt. Mögötte senki és semmi nem volt. Közelebb léptem a pulthoz a recepcióst keresve. Szememmel végigpásztáztam a helységet. Balról és jobbról is egy-egy szűk folyosó nyílt, melyeknek végén egy keskeny terasz épült. Az előtérben pár száradó növény állt és egy akvárium, melyben döglött halak lebegtek a víz felszínén undorító dögszagot árasztva. "Hát Jake, kurva jó helyet találtál"-gondoltam morcosan. Ebben a pillanatban a jobb oldali folyosó homályából egy alakot láttam kibontakozni. Lassan a zsebembe nyúltam, majd megfogtam a pisztolyomat. Ujjamat a ravaszra tettem, hogy szükség esetén azonnal lőni tudjak. Az árnyalak lassan közeledett felém, szívem egyre hevesebben vert.
-Van itt valaki?-kérdezte az ismeretlen egy öregember hangján. Megnyugodtam és elengedtem a pisztolyomat.
-Jó estét!-köszöntem kedvesen-Egy szobát szeretnék, ugye van még hely?
-Ó, persze drágaságom!-mondta mosolyogva a bácsika, majd a pult mögé sétált. Járása nehézkes és lassú volt- 100 dollár lesz-mondta, majd remegő kézzel felém nyújtott egy kulcsot, melyen a hármas szám állt. Én átnyújtottam neki a kért összeget.
-Egy barátom hamarosan ide jön, az ő részét is kifizethetem?
-Persze! Külön szobát adjak neki?
-Á nem köszönöm! Egy szobában alszunk.
-Ó a fiatalkori szerelem!-mondta mosolyogva-Tudod mit? Ez esetben nem kell kifizetni az ő részét. -Igazán kedves, köszönöm!-mondtam, és próbáltam kedvesen mosolyogni. 
-Reggelit kértek?
-Köszönjük nem! Holnap korán indulunk. 
-Rendben. Még a barátod nevét szeretném elkérni, hogy biztos őt engedjem be hozzád.
-Jake. Jake Tyler.
-Köszönöm édeském! Jó éjt!-köszönt el mosolyogva.
-Jó éjt!-köszöntem én is, majd a szobám felé vettem az irányt a félhomályban úszó folyosón. "Édeském?" "Fiatalkori szerelem?" Gondoltam vissza az elhangzott szavakra. Szerelem? Ugyan már... Sohasem járnék Jake-kel. Ő egy perverz állat. Néha ugyan egy ágyban kötünk ki, de mindig ő kezdeményez, én meg.. hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ellenkezek. De ha jobban belegondolunk, velem se járna senki. Ugyan, ki szeretne bele egy olyan lányba, aki pénzért embert öl? Undorító amit csinálok... De kell a pénz, és most már nem tudok kiszállni. Ez a munka örökre rányomta a bélyegét az életemre. Már rég elfogadtam, hogy a hátralévő éveimet vérben tocsogva, hullák közt fogom leélni. És ez ellen nem tehetek semmit. Jake csak a társam és az alkalmi szexpartnerem, nem több. Az ő dolga az, hogy az általam megölt ember hulláját eltüntesse. A cég minden bérgyilkos mellé kirendel egy takarítót. Én Jake-t kaptam.A csapatunk másik tagja Tasha. Tasha az informátorunk. Ő figyeli meg az áldozatot. A napirendjét, a szokásait, a családját. Erre a hatékonyság érdekében van szükség.
Elértem a szobámhoz. Lassan a zárba csúsztattam a kulcsot, majd elfordítottam. A zár kattogva nyílt ki, majd kitárult az ajtó. Az előtérhez képest egy takaros kis szobába léptem be. Az ajtóval szemben a fürdőszoba nyílt, jobbra pedig a háló egy frissen megvetett franciaággyal, egy tévével és egy éjjeliszekrénnyel. A bútorok újnak tűntek. Bezártam az ajtót, majd a fürdő felé vettem az irányt. Ruháimat ledobáltam a fehér és hideg csempére, majd a zuhany alá álltam és megnyitottam a csapot. Először jéghideg víz jött, ami jéghideg tőrként verte a hátamat, majd lassan a meleg víz is megérkezett. Fejemet bedugtam a langyos vízsugár alá. Mindig is szerettem a zuhany alatt állni és gondolkozni. Gondolkozni azon, hogy kit öltem meg aznap, és miért kellett meghalnia... A legtöbbjüknek azért kell, mert megcsalták a párjukat, vagy csak versenytársaik akarják őket félreállítani. Elképesztőek az emberek, hogy miket akarnak megtenni. És én is elképesztő vagyok, mert megteszem nekik, amit ők nem mernek. Pénzért...
10 perc múlva befejeztem a zuhanyzást és kiléptem a most már párás és csúszós csempére. Magam köré tekertem a mosdókagyló mellé felakasztott törülközőt, majd a hálószoba felé vettem az irányt. Úgy ahogy
voltam, vizesen lefeküdtem az ágyra és bekapcsoltam a tévét. Egy ideig kapcsolgattam a csatornákat, de tízből nyolc csatornán pornó ment (Mit is vártam ilyen későn?), így kikapcsoltam a tévét és aludni próbáltam. Nem sok sikerrel, mert pár perc múlva Jake dörömbölt az ajtón.
-Drágám, engedj be!-"Jake baszki, dögölj meg!"-gondoltam majd az ajtóhoz sétáltam és beengedtem őt.
-Te, honnan szedte ez a faszfej recepciós, hogy mi járunk?-kérdezte miközben lehuppant az ágyra.
-Jaj basszus, ne bántsd már! Ő csak egy öreg és aranyos bácsi, aki mindenben a jót látja. Annyira hülye vagy-osztottam ki, majd neki háttal leültem az ágy másik felére.
-Érdekes egy csaj vagy te Amy-mondta, majd mögém mászott és hátulról simogatni kezdte a vállamat.
-Miért is?-kérdeztem morcosan.
-Hát mert bárkit fapofával képes lennél kegyetlenül megkínozni, de ezt a bácsikát meg úgy véded, mintha az apád lenne.-mondta lágy hangon, majd elkezdte a nyakamat csókolgatni.
-Neked fogalmad sincs, mit élek át minden gyilkosság után.-mondtam majd ellöktem magamtól Jake-t és felálltam és a szoba falának dőltem.
-Jaj Amy, nyugi már! Nem azért mondtam, hogy itt megsértődj nekem!-mondta, majd elém állt és a falhoz szorítva megcsókolt. Ajkaink tökéletesen egymáshoz illettek. Nyelve kegyetlenül tört előre a számba.
-Jake, most nincs kedvem ehhez-mondtam majd próbáltam eltolni magamtól, de nem engedte. Megfogta a csuklómat és odaszorította a falhoz.
-Ugyan Amy, ne kéresd már magad.-mondta, majd eltűrt egy arcomba lógó vizes tincset a fülem mögé és újra megcsókolt, de ezúttal nem ellenkeztem. Hiábavaló lett volna. Biztos ő is érezte ezt, mert engedett a karom szorításából. Egyik kezével az arcomat simogatta, a másikkal a törülköző alá nyúlt és a derekamat kezdte lassan simogatni, amitől rögtön elernyedtek az izmaim.
-Ezt szereted, mi?-kérdezte perverz vigyorral két csók között, majd gyengéden lehámozta rólam a törülközőt . Abbahagyta a csókolást, és végignézett rajtam.
-Basszus, te egyre gyönyörűbb leszel.-mondta, majd ledöntött az ágyra. Végigsimította a testemet, majd a nyakamtól kezdve csókolgatni kezdett. A melleimhez érve azokat kezdte nyaldosni és kezével masszírozni, amitől gyorsan megkeményedtek. Miután csókjaival behintette a hasamat is, még lejjebb ment; a combom belső oldalát kezdte gyengéden simogatni és csókolgatni, amitől én rögtön benedvesedtem. Lassan szétnyitotta a lábaimat, majd a csiklómat kezdet izgatni az ujjával. Halk nyögés szaladt ki a számon, amit ő perverz vigyorral nyugtázott. Pár pillanat múlva éreztem, ahogy 2 ujjával belém hatol, és elkezd kényeztetni. Most már hangosabban nyögtem és éreztem, hogy még jobban benedvesedek. Erre ő rám nézett, majd a nyelvével kezdett kényeztetni. Becsuktam a szememet, a légzésem felgyorsult és egész testem remegni kezdett az élvezettől. Kezemmel hajába túrtam. Apró nyögésekkel jeleztem, hogy közel vagyok. Hátam ívbe feszült, majd hatalmas nyögéssel köszöntöttem az orgazmust. Alighogy a légzésem kezdett visszaállni normális tempóba, Jake újra akcióba lendült. Láttam, ahogy leveszi a nadrágját és az alsóneműjét. Elővett egy zacskó óvszert, fogával kibontotta, majd türelmetlenül felhúzta méretes férfiasságára. Felém térdelt, majd kíméletlenül belém hatolt. Újabb nyögés hagyta el a számat és az övét is.
-Baszki... Mondtam már, hogy milyen jó, hogy ilyen kibaszott szűk vagy?-mondta élvezkedő arccal, majd durván ki-be kezdett járni bennem. Az élvezettől megmarkoltam a takarót. Minden lökéssel egyre közelebb kerültem a mennyországhoz, végül pedig el is jutottam oda. Egyszerre élveztünk el, mindketten hangos nyögésekkel. Jake mellém feküdt, majd megcsókolta a nyakamat.
-Még sosem volt ilyen jó-mondtam szapora légzéssel. Épp elalvás határán voltam, amikor az éjjeliszekrényen megszólalt a telefonom. Fel akartam kelni, hogy felvegyem, de Jake megfogta a karomat.
-Amy, gyere már vissza!-mondta még mindig az együttlétünk hatása alatt állva.
-Biztos a főnök az. Fel kell vennem!-mondtam majd a telefonom felé indultam.
-De hajnali 3 van!
-Kussolj már el!-mondtam, majd felvettem a telefont.
-Amy, most rögtön gyertek be Jake-kel a céghez!-utasított egy hang, majd letette.
-Sajnálom Jake, hív a kötelesség! Pattanj és induljunk!-utasítottam, majd a fürdő felé vettem az irányt, hogy felöltözzek.
-Ne már!-tiltakozott kedvetlenül.
-De de!-mondtam majd becsuktam magam után az ajtót.

7 megjegyzés:

  1. Jó lett :))) Hamar hozd a következőt :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper, de nekem az nem tetszik, hogy amikor az öreg bácsival beszélt Amy, akkor nem kezdtél új sort a párbeszéd közben. Haragszol a gondolatjelekre? De a végén már mintha "kibékültetek" volna szegény gondolatjellel. Erre figyelj, mert én alig tudtam, hogy mikor beszélt Amy, és mikor a bácsi. De egyébként imádom ezt a blogot! Légyszi, hamar a kövit!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a fejezetet telefonról írtam, valószínűleg azért csúsztak el a gondolatjelek. Holnap hozom a kövit! :)

      Törlés
  3. fuuh, hallod ez nagyon jó nekem tetszik:D siess a kövivel:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igyekszek, elvileg ma már fent lesz :D

      Törlés