Oldalak

2014. március 29., szombat

Folytassam?

Sziasztok!

Igen, tudom... Nagyon sok - talán 2 hónap - kimaradás után nem lehet mit mondani. Az én hibám, sajnálom, de minden összejött és írni se nagyon volt kedvem, összecsapott munkát pedig nem akartam kiadni a kezemből.
Szóval nem magyarázkodok, tiétek a döntés. Folytassam?
A válaszokat kommentbe kérem, ha ti úgy döntötök, folytatom :)


5 megjegyzés:

  1. Én szívesen olvasnám tovább a sztorit mert nagyon szeretem :) de szerintem ha az írása nem okoz neked örömöt, nincs kedved hozzá vagy esetleg nem kötődsz a sztorihoz akkor szerintem felesleges folytatnod ... Szóval szerintem végső soron tied a döntés

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Elsie-vel. De figyelj, ha úgy érzed, nem menne, már nem leled benne az örömöd, akkor igazából fölösleges megírnod a részeket, mert ha közben te nem élvezed, mi sem fogjuk. Igazából, ha szereted a karaktert, kötődsz hozzá, akkor írd, de ha nem, akkor mint mondtam, nem lesz élvezhető. Nem nekünk kell eldöntenünk, hogy mi legyen a sorsa.

    VálaszTörlés
  3. Ha nem élvezd az írást, nem kell erőltetni, de én nagyon szívesen olvasom a blogodat :))

    VálaszTörlés
  4. Ha van ihleted, és úgy érzed, tudnál írni, akkor mindenképp, én nagyon szívesen olvasnám a blogot, február óta minden nap megnézem, hátha kedved támad írni. Egyébként ha elakadsz, esetleg egy kis inspiráció, vagy ötlet kell, szívesen segítek, csak írj emailt: lyla.hirvero@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, sajnáljuk, hogy ennyi késéssel, de készen van a kritikád: http://kritikasblog.blogspot.hu/2014/04/kritika-115_22.html

    VálaszTörlés